Deel jouw talent met de rest van Nederland
en maak 24 uur per dag kans om ontdekt te worden.

PDF-setcard van jouw Talent

Door je in te schrijven op 24Talents.nl toon je jou talent aan scouts die op zoek zijn naar fotomodellen, acteurs, zangtalenten, figuranten en andere talenten. Maar ook voor bedrijven en particulieren die talent met optreed ervaring zoeken voor feestelijke aangelegenheden sta je via 24Talents ineens in de picture.

Via de verschillende talentgroepen en mogelijkheden om op specifieke kenmerken van een talent te filteren is het voor scouts, bedrijven en particulieren mogelijk snel een voorselectie te maken van kandidaten voor een opdracht of casting.

Wat is een PDF-setcard?

Een setcard bevat de persoonlijke kenmerken en speciale eigenschappen van het talent. Vooral bij modellen en acteurs is het gebruik van een setcard niet meer weg te denken. Bij de setcard van een model zijn met name de maten van groot belang. In de mode-branche is de officiële presentatie van een model gebaseerd op een setcard .

Deze wijze van presenteren wordt bij 24Talent voor alle talentgroepen aangehouden. Binnen elke setcard kun je met één klik naar het online talent-profiel waar al de beschikbare informatie van het talent inclusief de totale foto en video presentatie is te bekijken.
Een voorbeeld van een setcard bij 24Talents kun je hieronder bekijken. Je eigen setcard downloaden zodra je bent ingeschreven is natuurlijk nog leuker.

Lijst met PDF-setcards

Talenten die passen in het profiel waar zij naar op zoek zijn kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan selectie lijsten met geschikte kandidaten. Deze lijsten bestaan uit de PDF-setcards met kenmerken en foto’s van de voorgeselecteerde talenten. De lijsten zijn vervolgens op te slaan op de computer of per e-mail door te sturen naar een opdrachtgever zoals een: modellen bureau, dansgezelschap, reclamebureau, sport scout, castingbureau, boekingskantoor of andere opdrachtgevers.

Om als schout, bedrijf of particulier zelf lijsten met setcards te kunnen maken dien je jezelf eerst GRATIS aan te melden via de optie ‘Talent benaderen’. De lijsten kunnen dan onder jouw persoonlijk account worden opgeslagen voor later gebruik.

PDF sedcard voorbeelden van 24Talents.nl