Deel jouw talent met de rest van Nederland
en maak 24 uur per dag kans om ontdekt te worden.

Dj Talent uit Nederland

Beoordeel dit bericht


Geplaatst op 19 augustus 2015 door 24talents


 

Nederland beschikt over veel dj talent. Denk maar aan Tiësto, Armin van Buren, Afrojack, Hardwell en Nicky Romero om er een paar te noemen. Veel Nederlandse dj’s zijn een internationaal succes geworden. Vanwege hun succes zijn er veel jongens in Nederland die net zo beroemd willen worden.

 

afrojack-1200-800-1026x684

(foto:http://www.ryanseacrest.com/2013/10/28/)

 

Met zoveel dj’s die allemaal beroemd willen worden is het moeilijk om door te breken. Maar zodra een dj een goeie hit heeft kan het heel snel gaan. Een voorbeeld hiervan is Afrojack, die begon met een top 40 hit ”Drop Down”. Niet lang daarna volgende een collaboratiesingle samen met Pitbull, Ne-Yo en Nayer, genaamd ”Give me everything”. De single was een enorm succes. In dat zelfde jaar won hij samen met David Guetta een grammy voor hun samenwerking voor hun remix van het nummer ”Revolver” van Madonna.

 

RockavellaEen nieuw Nederlands dj talent is Rockavella uit Rotterdam. Rockavella is al een jaartje bezig met het maken van tracks, voornamelijk tech house en deep house. Hij heeft een nieuwe track uitgebracht samen met Robbie Taylor. De titel van de track is ”Don’t Stop”. Op dit moment is Rockavella bezig met een paar nieuwe tracks voor de zomer. Één van die tracks kan een hit worden. Zo de vraag is:

Zal Rockavella over een paar jaar net zo beroemd worden als Afrojack?